top of page
Puzzel Teckel avontuur is een schattige puzzel, voor alle teckel liefhebbers.

Puzzel Teckel avontuur

€ 17,99Prijs

De Teckel Avontuur Puzzel is een prachtige puzzel die elke puzzelliefhebber zal bekoren. Het ontwerp is levendig en kleurrijk en toont een nieuwsgierige Teckel-mama en haar schattige baby die een kleurrijke tuin vol bloemen en fladderende vlinders verkennen. De Teckels zijn afgebeeld in rijke, donkere en lichte bruine tinten, met ingewikkelde details die ze tot leven brengen. De vlinders zijn even prachtig, met twee vlinders die de show stelen: één met zwarte uiteinden van de vleugels en lichtbruine grote vleugels, en een mooie blauwe kleur in de onderste vleugels; de andere voornamelijk zwart, maar versierd met kleurrijke vlekken in oranje, blauw, rood en geel.

Maar de echte ster van de show is het bloemenveld, dat een waar feest voor de ogen is. Met tinten paars, geel, blauw, roze en wit barst deze puzzel van levendige kleuren die je meenemen naar een wereld van vreugde en verwondering.

De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en is een echte test van je puzzelvaardigheden. Je hebt geduld, focus en een scherp oog voor detail nodig om deze puzzel tot een goed einde te brengen. Maar maak je geen zorgen - het eindresultaat is meer dan de moeite waard! Eenmaal voltooid, zal deze puzzel een prachtige aanvulling zijn op elke kamer, met zijn levendige kleuren en speelse ontwerp dat elke ruimte zal opvrolijken.

De Teckle Avontuur Puzzel is met zorg en oog voor detail gemaakt en is een waar kunstwerk. Of je nu een ervaren puzzelliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, deze puzzel zal je zeker niet teleurstellen. Het is een geweldige manier om je geest te scherpen en te ontspan

Productcode: 8720938384059
    bottom of page