top of page

Verzending

Betrouwbaar en efficiënt geleverd

NowToys.nl levert zeer snel, wij doen onze uiterste best zodat u het pakket de volgende dag in ontvangst kan nemen. In principe zijn alle bestellingen die op werkdagen voor 20:00 zijn besteld, de volgende dag bij u in huis. Op drukke momenten bij ons of bij het postbedrijf kan dit langer duren. Als wij het pakketje hebben overgedragen aan het vervoersbedrijf, is het normaal gesproken de volgende dag bij u in huis. Wij geven hiervoor geen garantie, NowToys is niet aansprakelijk als de levering langer op zich laat wachten.

  

Direct orderbevestiging

Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt u per omgaande een complete bevestiging per e-mail waarin alle bestelinformatie staat alsmede het ordernummer en het door u opgegeven afleveradres en telefoonnummer.

 

Kosten bezorging

De kosten voor de bezorging zijn meestal €6,95, tenzij anders vermeld. Voor bestellingen boven de €75,- vervallen de verzendkosten. 

Door op kleinere bestellingen wel verzendkosten te rekenen, houden wij de prijzen laag. Wij hoeven de verzendkosten dan niet door de berekenen in het product. 

 

Waddeneilanden + België

Bij deze bestemmingen verzoeken wij u om even via e-mail of telefoon contact op te nemen met de klantenservice +316-13045417. We zoeken dan samen de beste en goedkoopste oplossing en geven u de transportbijdrage door.

 

Bezorging

Als u voor 20:00 u bestelling heeft geplaatst en betaald, is meestal u pakket de volgende dag bij u in huis. Bent u niet thuis op het moment dat het pakket bezorgd is, dan dient u het pakket op te halen bij een postpunt bij u in de buurt. Wij kunnen geven echter geen garantie dat het pakketje ook daadwerkelijk de volgende dag bij u binnen is. Wij doen daarvoor wel ons uiterste best.  

Hoe laat wordt er bezorgd?

Het dagdeel of tijdstip van de bezorging, kunnen wij niet van te voren bepalen. U ontvangt hierover meer informatie op de dag van de bezorging. 

 

Afleveradres

Wanneer u online uw bestelling doet, dan heeft u de keuze voor een apart afleveradres en factuuradres. Dit is wel zo leuk als opa en oma of iemand anders een van onze producten cadeau wil geven. 

bottom of page